خینکالی – Khinkali
خینکالی از بهترین غذاهایی است که در تفلیس نباید از دست داد . این غذای خوشمزه در واقع لقمه هایی از جنس خمیر هستند که با مواد گوشتی پر شده اند . به گردشگران عزیز توصیه می گردد در سفر به تفلیس حتما این غذا را امتحان کنند .
متسوادی – Mtsvadi
متسوادی گوشت های تکه شده ای هستند که با سبزی و یا بدون سبزی به سیخ کشیده و بر روی آتش کباب می شوند . معمولا برای این نوع کباب از گوشت گاو یا گوسفند استفاده می شود .
لوبیو – Lobio
از دیگر غذاهای محلی تفلیس می توان به لوبیو اشاره نمود . اگر گردشگران یه بار این غذا را بخورند حتما طرفدار آن خواهند شد . لوبیو از ترکیب لوبیا ، پیاز ، گشنیز ، سرکه ، فلفل تازه و گل همیشه بهار خشک شده به دست می آید .
چاکاپولی – Chakapuli
چاکاپولی یکی از معروف ترین و محبوب ترین غذاهای گرجستان است که در تمامی شهرهای آن طبخ و ارائه می شود . مواد لازم برای طبخ این خورشت خوشمزه و پرطرفدار شامل گوشت ، سس گوجه سبز ، پیاز ، برگ ترخون ، فلفل سبز ، سیر و ترکیبی از سبزی های معطر می باشد .
پیکالی – Pkhali
پیکالی یک غذای گیاهی است که از ترکیب سبزیجات مختلف درست می شود . برای آماده کردن پیکالی سبزیجات پخته شده را پوره کرده و با آبلیمو مزه دار می کنند سپس مقداری سیر ، گردو و گشنیز نیز به آن اضافه می کنند .
چورچخلا – Churchkhela
چورچخلا یک نوع شیرینی است که معمولا گردشگران از آن به عنوان یکی از بهترین سوغاتی تفلیس یاد می کنند . برای درست کردن چورچخلا انواع مغزها را به نخ کشیده و در درون آب انگور غلیظ شده یا آب دیگر میوه ها قرار می دهند سپس ان ها را در معرض هوا قرار می دهند تا خشک شوند . توجه داشته باشید که این کار چندین بار تکرار می شود تا ضخامت روی مغرها به اندازه کافی گردد .
خاچاپوری – Khachapuri
خاچاپوری از دیگر غذاهای معروف گرجستان است که در انواع مختلف طبخ و سرو می شود . در واقع خاچاپوری نان پنیر گرجستانی است که طرفداران زیادی دارد . ایمرول ، مگرول ، آچارولی و شامپورز از جمله انواع حاچاپوری می باشد .
اجاب ساندالی – Ajapsandali
اجاب ساندالی از جمله غذاهای گیاهی مخصوص گرجستان است که معمولا برای طبخ آن از بادمجان ، گوجه فرنگی و فلفل های تازه استفاده می شود . این غذا را تا اندازه ای روی حرارت قرار می دهند که سبزیحات آن له نشود .