دانستنی های لازم برای یک سفر لذت بخش

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

خینکالی – Khinkali

خینکالی از بهترین غذاهایی است که در تفلیس نباید از دست داد . این غذای خوشمزه در واقع لقمه هایی از جنس خمیر هستند که با مواد گوشتی پر شده اند . به گردشگران عزیز توصیه می گردد در سفر به تفلیس حتما این غذا را امتحان کنند .

معرفی لذیذترین غذاهای محلی تفلیس



متسوادی – Mtsvadi

متسوادی گوشت های تکه شده ای هستند که با سبزی و یا بدون سبزی به سیخ کشیده و بر روی آتش کباب می شوند . معمولا برای این نوع کباب از گوشت گاو یا گوسفند استفاده می شود . 

بهترین غذاهای تفلیس

لوبیو – Lobio

از دیگر غذاهای محلی تفلیس می توان به لوبیو اشاره نمود . اگر گردشگران یه بار این غذا را بخورند حتما طرفدار آن خواهند شد . لوبیو از ترکیب لوبیا ، پیاز ، گشنیز ، سرکه ، فلفل تازه و گل همیشه بهار خشک شده به دست می آید .

معروف ترین غذاهای گرجستان

چاکاپولی – Chakapuli

چاکاپولی یکی از معروف ترین و محبوب ترین غذاهای گرجستان است که در تمامی شهرهای آن طبخ و ارائه می شود . مواد لازم برای طبخ این خورشت خوشمزه و پرطرفدار شامل گوشت ، سس گوجه سبز ، پیاز ، برگ ترخون ، فلفل سبز ، سیر و ترکیبی از سبزی های معطر می باشد .

محبوب ترین غذاهای گرجستان

پیکالی – Pkhali

پیکالی یک غذای گیاهی است که از ترکیب سبزیجات مختلف درست می شود . برای آماده کردن پیکالی سبزیجات پخته شده را پوره کرده و با آبلیمو مزه دار می کنند سپس مقداری سیر ، گردو و گشنیز نیز به آن اضافه می کنند .

معرفی لذیذترین غذاهای محلی تفلیس

چورچخلا – Churchkhela

چورچخلا یک نوع شیرینی است که معمولا گردشگران از آن به عنوان یکی از بهترین سوغاتی تفلیس یاد می کنند . برای درست کردن چورچخلا انواع مغزها را به نخ کشیده و در درون آب انگور غلیظ شده یا آب دیگر میوه ها قرار می دهند سپس ان ها را در معرض هوا قرار می دهند تا خشک شوند . توجه داشته باشید که این کار چندین بار تکرار می شود تا ضخامت روی مغرها به اندازه کافی گردد .

8 غذای لذیذ گرجستان

خاچاپوری – Khachapuri

خاچاپوری از دیگر غذاهای معروف گرجستان است که در انواع مختلف طبخ و سرو می شود . در واقع خاچاپوری نان پنیر گرجستانی است که طرفداران زیادی دارد . ایمرول ، مگرول ، آچارولی و شامپورز از جمله انواع حاچاپوری می باشد .

غذاهای معروف گرجستان

اجاب ساندالی – Ajapsandali

اجاب ساندالی از جمله غذاهای گیاهی مخصوص گرجستان است که معمولا برای طبخ آن از بادمجان ، گوجه فرنگی و فلفل های تازه استفاده می شود . این غذا را تا اندازه ای روی حرارت قرار می دهند که سبزیحات آن له نشود .

معرفی لذیذترین غذاهای محلی گرجستان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی